Преговори между Левски и българския спортен тотализатор за спонсорство на

...
Преговори между Левски и българския спортен тотализатор за спонсорство на
Коментари Харесай

Гинчев: Не сме разговаряли тотализаторът да спонсорира "Левски"

Преговори сред " Левски " и българския състезателен тотализатор за спонсорство на закъсалия футболен клуб не са водени. Това разгласи Гошо Гинчев - един от членовете на Управителния съвет на тотото.

" Левски "? Това са естествени неща в живота. Понякога има такива катаклизми. Прави се една преоценка. При такива катаклизми хората се сплотяват. Мисля, че " Левски " ще излезе по-силен. Трябва да се постановат български футболисти. Знаете, че когато бях в " Левски', нямаше чужденци. Мисля, че и това време пристигна. ", съобщи някогашният национал, който игра за " сините " в интервала 1993-1995 година
Кралев пред bTV: Тотото единствено ще реши дали да оказва помощ на " Левски " (ВИДЕО) Държавата ще поддържа клуба, само че единствено при промяна на собствеността
В момента не сме разговаряли тотализаторът да е общоприет спонсор на " Левски ". Тотализаторът само може единствено да си популяризира продукта – дали посредством нашите олимпийци, волейбол или баскетбол, може единствено да популяризира в спортисти. Това е единствения вид - единствено за реклама "

" Спортният тотализатор съществува от 57 години. Неговата единствена цел е да подкрепя българския спорт. Абсолютно всички доходи отиват за развиването на българския спорт. ", съобщи Гинчев по време на благотворителна самодейност. Двамата с именития вратара на " сините " Димитър Иванков се включиха в раздаването на храна за 500 нуждаещи се в столичия квартал " Орландовци ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР