Преговарящите за Брекзит гледат БиБиСи и ядат пуканки, коментира един

...
Преговарящите за Брекзит гледат БиБиСи и ядат пуканки, коментира един
Коментари Харесай

С пуканки в ръце, ЕС гледа шоуто Брекзит

Преговарящите за Брекзит " гледат БиБиСи и ядат пуканки ", разяснява един от тях до момента в който английските вътрешни различия са директно излъчени по малкия екран и осуетяват очакванията на Европа за чиста разлъка , оповестява " Ройтерс ".

Не е несъмнено, дали Англия ще излезе от Европейски Съюз след 10 седмици, ще удължи мъката с вярата за една естествена разлъка, или даже да промени мнението си и да остане, а съседите й се раздират сред " скуката от Брекзит " и терзанието , което отвлича вниманието от личните им неотложни проблеми , защото се организира акция за изборите за европейски парламент през май .

Часове откакто Камарата на общините скъса договорката , която министър председателят Тереза ​​Мей се опита да подписа в две мъчителни години, договарящият от Европейски Съюз Мишел Бърние изясни пред малко на брой евродепутати , че единственото, което може да се направи е да се изчака британците да решат .

Холандският реакционер Естер де Ланге разяснява, " групово, те не знаят какво желаят, само че да, несъмнено държат огромни речи ". В съпоставяне с цялостният европарламент, отбелязващ 20-годишнината на еврото, стотиците празни места пред Бърние са знак за умората на Европа от Брекзит .
 Фараж: Англия евентуално отсрочва Брекзит и провежда референдум
Фараж: Англия евентуално отсрочва Брекзит и провежда референдум

Опасявам се, че Камарата на общините на процедура ще анулира този Брекзит

Обезпокоително е, че парализата в Лондон ще разсее и раздели водачите от други проблеми на Европейски Съюз , от забавящата се стопанска система на фона на международните търговски разногласия до дълбоките разделения по повод еврозоната , мигрантите и евроскиптиците въодушевени от Брекзит.

Френският президент Еманюел Макрон изясни, че не желае да губи време за Брекзит , защото упорства за преструктуриране на еврозоната и на по-широк съюз след изборите за Европейски парламент. Неговият министър по въпросите на Европейски Съюз Натали Лоазо съобщи, че Брекзит лишава една трета от времето й : " Твърде доста е, тъй като имаме доста други неща в Европа, в сравнение с да се занимаваме с един бракоразвод ", разяснява тя.

Манфред Вебер, съдружник на немския канцлер Ангела Меркел, началник дясноцентристката акция, съобщи, че " вратата на Европа е към момента отворена ", в случай че Англия реши да остане, само че добави че, " с ега е време да продължим напред и да приключим с Брекзит ".

Вебер се оплаква, че " безконечен Брекзит лишава голямо количество време, пари и специалисти " от Европейски Съюз.
 Германия умолява британците да останат в Европейски Съюз: Ще ни липсвате
Германия умолява британците да останат в Европейски Съюз: Ще ни липсвате

" Без вашата велика страна, този континент не би бил подобен, какъвто е през днешния ден "

" Това изразходва скъпа политическа сила, изключително в тази предизборна година и ни дърпа обратно от образуването на същинска позитивна европейска стратегия за бъдещето ", добавя той.

На 9 май в Румъния, Жан-Клод Юнкер има намерение да насочи вниманието на Европейски Съюз към бъдеще без една от трите най-големи стопански системи в Европа и една от двете нуклеарни военни сили и да бъде кулминационната точка на напъните за унищожаване на раздялите, застрашаващи доближаването в Европейски Съюз.

По време на срещата на върха на Европейски Съюз предишния месец, която се надяваха да бъде последната обвързвана с Брекзит, водачите бяха очевидно изтощени: " Умората беше осезаема . Те не желаят да бъдат притеснявани повече от това. Искат да завърши ", разяснява един от присъстващите.
 Предателство е, в случай че запазим разпоредбите на Европейски Съюз, предизвести Борис Джонсън
Предателство е, в случай че запазим разпоредбите на Европейски Съюз, предизвести Борис Джонсън

Той отхвърли да каже дали ще поддържа Мей да остане на поста

Ако има нещо позитивно от Брекзит , това е изключителното единение , което 27-те демонстрират в договарянията, въпреки че последните моменти в играта към момента може да подложат на тествания това единение , разясняват водачи.

Мнозина имат вяра, че разтърсванията във Англия забавят апетитите на тези, които желаят да последват образеца й , европейските гласоподаватели стартират да симпатизират на Съюза, а евроскептичните държавни управления, като Италия, Унгария и Полша, наблягайки рецензиите си към Европейски Съюз, не демонстрират директно предпочитание за излаз.

Основателите на Европейски Съюз, Франция и Германия, страните с богат принос и някогашният комунистически изток са разграничени по отношение на вакума от Англия в бюджета на Европейски Съюз и за маневрирането на някои източноевропейски държавни управления, с цел да задушат съперниците си.

" За Брекзит, Европейски Съюз сподели извънредно единение, единствено в случай че можеше да покажем такова единение и за всичко останало ", разяснява посланик.
 Министри плашат Мей с всеобщи оставки, в случай че не изключи Брекзит без договорка
Министри плашат Мей с всеобщи оставки, в случай че не изключи Брекзит без договорка

Около 20 министри обаче са предизвестили, че са подготвени да се оттеглят
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР