Преговаряме изключително интензивно за домакинството на олимпийската квалификация по волейбол,

...
Преговаряме изключително интензивно за домакинството на олимпийската квалификация по волейбол,
Коментари Харесай

България преговаря за домакинството на олимпийската квалификация! Бразилия се е отказала

" Преговаряме извънредно интензивно за семейството на олимпийската подготовка по волейбол ", сподели през днешния ден във Варна министърът на спорта Красен Кралев.

Той изясни, че Бразилия се е отказала от семейството, може би имат самочувствието, че победят на всички места. Според него в случай че се подходи вярно, с едно домакинство можем да имаме шансове да обърнем Бразилия и да се класираме още в първата подготовка. Нямаме проблем да получим квалификацията, преговаряме за размера на финансовата част, добави Кралев.
 България - Бразилия 3:2 @@@
Той сподели още, че за олимпийски квалификации аплайваме предпочитано за спортовете от първа група, където знаем, че можем да имаме триумф, и където знаем че можем да подкрепим нашите спортисти, с цел да пратим повече хора на Игрите. Засега имаме удостоверение, че сме спечелили последната международна подготовка в битката, уточни той.
 България - Бразилия 3:2 @@@
Кралев сподели още, че доста се радва, че община Варна е първата, която стартира да вкарва практиката професионален треньор да води занятията в третия час по физическо образование. Практиката във Варна сподели, че не сме сбъркали, сподели министърът. По думите му 12 учебни заведения организират третия час по физическо образование с треньори от 11 типа спорт плюс съвременен балет. Според него образецът от Варна би трябвало да бъде разпространяван и в другите градове, с цел да може повече шефове на учебни заведения да схванат, че физическото образование е част от образованието на българските младежи. Министърът счита, че този предмет не трябва да бъде подценяван.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР