Преглеждайки Instagram страницата на една от най-известните дами в България

...
Преглеждайки Instagram страницата на една от най-известните дами в България
Коментари Харесай

Срам и позор! Николета изкарва пари от дъщеря си!

Преглеждайки Instagram страницата на една от най-известните дами в България ни прави впечталение едно - всеки кадър е съпроводен с реклама на даден бранд. От дизайнерски облекла и аксесоари до известни козметични марки и артикули за епилация или избелване на зъби - госпожа Лозанова е на всички места.

Николета Лозанова трансформира всяка марка в печеливша и с помощта на нейното име и лице тя се е трансформирала в машина за правене на пари.

Да качваш фотоси с вирнати крайници, ближейки близалка, усмихвайки се и показвайки най-новите модели бански - наподобява това е формулата за триумфа. Мама Николета се грижи за бъдещето си и това на нейната щерка Никол.



Сигурни сме, че тя взима задоволително положителни пари, с цел да популяризира дадена дреха или изкуствени мигли и не сме и предполагали, че към добре създадения бизнес ще включи и съвсем шестгодишната си щерка.



Никол едва ли има нещо срещу да се кипри в нови дрешки и да размята дългата си грива. Едно почтено детенце надали знае, че от това ще изкара пари и ще способства за фамилния бюджет.

Е, наподобява и тати Валери Божинов е склонен с първата работа на Никол.

Редно ли е съгласно вас едно 6-годишно дете да работи от толкоз ранна възраст?





@twinset_bulgaria

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Mar 1, 2018 at 1:38am PST
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР