Прегледи за всички в „Ергенът“, настояват зрителите! През задължителен психотест и

...
Прегледи за всички в „Ергенът“, настояват зрителите!
През задължителен психотест и
Коментари Харесай

Зрители в хор: Кандидатките за „Ергенът“ да минават задължителен психотест!

Прегледи за всички в „Ергенът“, упорстват феновете!
През наложителен психотест и обширен диалог с психиатър или най-малкото психолог, да минават кандидатките за „Ергенът“. За това упорстват заедно фенове на формата, разбрали, че се готви вторият сезон на предаването.
 Ергенът
Бързо всички от „Ергенът“ на психолог!

Според тях първият е цялостен срам и показва дамите в България в светлина, която те кара да възкликнеш: „Пази Боже!“. Знаем, че самото риалити е интернационална продукция, която е предавана в голям брой страни по целия свят. Такова знамение обаче на никое място не е било, разясняват фенове.

„Гледала съм „Ергенът“ в Латинска Америка – същият формат, само че с друго име. Ами радикално друго беше, девойките бяха на равнище, макар горещия манталитет на латиносите. Нито един път не дадоха такава селяния, подобен срам и такова женско проваляне, на каквито се нагледахме тук“, възмущава се потребителка в нета.

Болшинството пред екраните визират истеричния и очевидно невменяем манталитет на Благовеста Бонбонова, която от ден на ден стартира да се държи като несъответстваща. На мушка е и злобата на Виктория Капитонова, както и „свекървенското“ досадно държание на Людмила.

За момента ненавижданата от всички в имението Александра Гърдева е тази, която, съгласно мрежата, отсрамва продукцията и се държи почтено. Марта също, а Деница Дишкова първоначално се представяла добре, само че след това почнала също да изкукуригва.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР