Прегледът на червения килим трябва да започна с любимата ми

...
Прегледът на червения килим трябва да започна с любимата ми
Коментари Харесай

Рози и романтика от Джейн Сиймор и Майли Сайръс

Прегледът на аления килим би трябвало да стартира с обичаната ми рокля от предходната седмица, с която Майли Сайръс се появи на премиерата на кино лентата “Isn’t It Romantic” . Певицата и актриса участва там вместо брачна половинка си Лиам Хемсуърт, който играе основната мъжка роля в сантименталната комедия, само че беше признат в болница поради бъбречни проблеми.

Майли притегли внимание като за двама с алена полупрозрачна рокля на Valentino с шлейф и с набрани кормила от раменете до най-долната част .

 мода червен килим Getty

На сантиментална, само че по-семпла визия беше заложила Джейн Сиймор . Ден откакто навърши 68 години актрисата посети церемония вечер на учредената от актрисата фондация “Open Hearts” . Сиймор, която наподобява най-малко две десетилетия по-млада, излъчваше прохлада и поради своята лилава рокля с ръкави във формата на роза .

 мода червен килим Getty

Edna от обичаните ни актьорски двойки Емили Блънт и Джон Красински се появиха дружно на Наградите на Гилдията на сценаристите . Съпрузите бяха облечени в черни костюми , като върху този на актрисата се виждаха орнаменти, а тя носеше голяма кадифена папийонка.

 мода червен килим Getty

Вижте останалите най-хубави звездни тоалети в галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР