Прегазеният от влак на 1 Януари край гара Курило“ се

...
Прегазеният от влак на 1 Януари край гара Курило“ се
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Стана ясно кой е загиналият на гарата в Нови Искър и има ли нещо общо с Къщата на ужасите

Прегазеният от трен на 1 Януари край гара „ Курило “ се споделя Богдан Асенов Митов и е на 70-годишна възраст. Това научи екипът на БЛИЦ, който посети Нови Искър през днешния ден, с цел да разнищи още детайлности към злокобните събития в региона. Според локални поданици умрелият самичък решил да постави завършек на живота си и се хвърлил на релсите.

" Човекът не беше доста наред с главата, Бог да го елементарни. Самоуби се ", разясняват живущите в региона.

Те прибавят, че мъжът няма нищо общо с шесторното ликвидиране, осъществено от Росен Ангелов, и нито има роднинска връзка с жертвите, нито ги познава.


Припомняме, че в региона тегне проклинание, защото за две седмици там бяха открити 11 натрупа. В самото начало на 2018 година цяла България се потресе от зверската кланица в Нови Искър, при която гибелта си откриха петима души - 41-годишният Неделчо Юнаков, 19-годишният му наследник Георги Юнаков, 72-годишната Еленка Бурджиева, както и 16-годишната доведена щерка на Неделчо Нанси Иванова и нейния другар 18-годишният Боби Иванов. Малко по-късно в бунар близо до къщата бе намерено тялото и на майката на Нанси и жена до Неделно – 44-годишната Кети Кюхова.

За цялата тази кланица отговорен бе извергът Росен Ангелов. Както първо БЛИЦ писа той също бе открит мъртъв . Убиецът от Нови Искър реши да постави завършек на живота си.

Докато течеше огромната издирвателна акция по залавянето на всеобщи палач, бе открит още един мъртвец. Той бе изваден от водите на река Нови Искър. В следствие се оказа, че починалият е 51-годишният Пламен Кръстанов - локален гражданин, който е липсващ напълно скоро.

Освен Богдан, смъртните случай на релсите в региона обаче не стопират. На 10 януари БЛИЦ ви заяви за жена, която също почина, премазана от трен край Нови Искър .

Вчера пък бе намерено безжизненото тяло на жена . Трагичната преживелица се е разиграла наоколо до Държавната психиатрична болница „ Св. Иван Рилски “, в която е работил убитият Георги, който малко преди да си тръгне и да откри гибелта си в Къщата на ужасите е споделил, че, в случай че не се върне до 30 минути, в никакъв случай няма да се върне повече.

Малко по-рано през днешния ден медията ни разгласява репортаж, който демонстрира странния интерес към Къщата на ужасите в Нови Искър, както и първа диря за бащата на Нанси.

БЛИЦ предлага на читателите си да видят по какъв начин нищят шесторното ликвидиране в най-оживеното място в Нови Искър - кръчмата.


Автор: Цветина ДАНОВА, БЛИЦ
Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ ИНТЕРВЮ С КМЕТА НА ЛУКОВО
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР