Префектурата на парижката полиция забрани провеждането на 20 април на

...
Префектурата на парижката полиция забрани провеждането на 20 април на
Коментари Харесай

Полицията забрани на жълтите жилетки да протестират до Нотр Дам

Префектурата на парижката полиция забрани провеждането на 20 април на нов митинг, проведен от " жълтите жилетки " на територията до изгорялата катедрала " Нотр Дам ".
" Процеси, демонстрации и манифестации, упоменати в първия параграф (обявени или планувани от представители на " жълтите жилетки " ) също са неразрешени... в региона на " Нотр Дам де Пари ", се споделя в формалното изказване на полицията, написа БГНЕС.
Съобщава се, че възбраната за осъществяване на протестни акции в най-близката събота е въведена " от съображения за сигурност и във връзка със събирането на следи и доказателства по дело, намерено от прокуратурата в Париж ".
В същото време полицията наложи още веднъж възбрана на демонстрациите на Шанз-Елизе.
По-рано един от дейните и постоянни участници в придвижването на " жълтите жилетки " съобщи пред РИА Новости, че идващото деяние ще се организира в Париж на 20 април макар пожара, който отчасти унищожи катедралата Нотр Дам.
Най-големият пожар в историята на катедралата се случи в понеделник вечерта (15 април). Кулата на катедралата се срути, носещата структура е била обхваната от пламъците. Според пожарникарите, структурата на Нотр Дам и главните творби на изкуството, като и реликвите, съхранявани в катедралата, са оживели.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР