Предводителят на Томас Тухел се разграничи повторно от критиките към

...
Предводителят на Томас Тухел се разграничи повторно от критиките към
Коментари Харесай

Тухел сподели грешките във фокуса към Ромелу Лукаку

Предводителят на Томас Тухел се разграничи наново от рецензиите към Ромелу Лукаку, споделяйки, че неговият тим не служи ползите единствено на един състезател. Тухел приказва остро против белгийския таран след представянето му против Манчестър Сити, когато довери пред кореспондент, че Лукаку би трябвало да се показва надалеч по-добре в нападателен проект.
Това се случи седмици, откакто таранът сподели, че се усеща неудовлетворен в Лондон, привличайки вниманието върху себе си, изтъквайки положителните за него време в италианския Интер.
През този сезон нападателят има осем гола в 23 мача.
„ Правим всичко належащо, с цел да помогнем на Ромелу. Мисля, че е доста неверно да се фокусираме върху един състезател. Той е основен футболист за нас и желаеме да бъде подобен, само че за мен това е взор на медиите. Обръщаме внимание на всеки един наш футболист, тъй като не може да се приказва единствено за един. Това не е Челси, подобен не е и футболът. Всеки служи на тима, а това е най-главният принципал, който в никакъв случай няма да се промени “, приказва Тухел на брифинга си преди мача с Брайтън от Висшата лига.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР