Предводителят на Спортинг Брага - Карлос Карвалял, използва идиом с

...
Предводителят на Спортинг Брага - Карлос Карвалял, използва идиом с
Коментари Харесай

Треньорът на Брага: Надяваме се в четвъртък да убием българското агне

Предводителят на Спортинг Брага - Карлос Карвалял, употребява идиом с "убиване на агне ", което чака да се случи в идния дуел на тима му против Лудогорец за Лига Европа. Както е известно, двата тима си дават спор в четвъртък от 19:55 часа в мач от груповата фаза на втория по мощ европейски клубен шампионат, а Карвалял си пожела отборът му да продължи с играта, която демонстрира последно време.

„ Миналият сезон „ убихме украинското агне”, дано забележим дали тази година можем да реализираме същото в България”, стартира Карвалял.

„ Важно е да подчертаем, че тази група е доста изравнена и всички мачове са важни”.

Треньорът на Брага акцентира, че Лудогорец е „ тежък противник”, акцентирайки, че „ орлите” играха квалификации за групите на Шампионска лига.

„ Имаме голямо почитание към съперника, само че в действителност желаеме да спечелим, Делът на тази компликация е размерът на упоритостта ни – ние просто желаеме трите точки”, акцентира някогашният управител на Суонси Сити.

Поражението от Естрела Вармела в първия кръг пък се преглежда като „ случай на пътя” от Карвалял. „ Има доста мачове, а считам, че тази група ще е неразбираема до последната среща. Нека тогава гледаме кой продължава. Имаме убеденост, че ние ще сме измежду двата отбора”, разяснява още треньорът на португалците.

„ Надяваме се, че можем да продължим да играем по този начин, както вършим последно време. Играейки по-близо до нашето равнище сме по-близо до успеха. Това е нашият огромен залог за четвъртък”, приключи той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР