Предводителят на Малмьо и легенда на датския футбол – Йон

...
Предводителят на Малмьо и легенда на датския футбол – Йон
Коментари Харесай

Йон Дал Томасон: Изиграхме почти перфектния двубой срещу Лудогорец

Предводителят на Малмьо и легенда на датския футбол – Йон Дал Томасон, призна, че „ небесносините” са изиграли „ съвсем съвършения мач” против Лудогорец в първия мач сред двата тима от плейофа за влизане в групи на Шампионска лига.

„ Ако следите нашите дуел в квалификациите на ШЛ, свършихме добра работа. Както и Лудогорец, по този начин и ние изиграхме доста дуел. Изиграхме префектен мач с хубава атмосфера. Радвам се, че имаше хора по трибуните. Българският отбор е добър тим, само че ние бяхме доста нападателни и създадохме доста положения. Бяхме солидни и като цяло се усещаше, че ще държим нещата под контрол”, стартира някогашният халф на Милан.

„ Не мога да ви кажа какъв брой пъти сме упражнявали първия гол, само че изглеждаше добре като попадение. Когато си играл в Шампионска лига, знаеш, че всеки мач е сложен. Днес направихме съвсем идеалният дуел. Направихме положителни и верни неща и това приказва за съвсем съвършения дух, който витае в съблекалнята ни. Хората виждат това, даже тези, които са пред телевизора”, приключи Йон Дал Томасон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР