Предводителят на Черно море Илиан Илиев изрази съжалението си, че

...
Предводителят на Черно море Илиан Илиев изрази съжалението си, че
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Не ни дадоха дузпа, каквато дадоха на Португалия срещу Франция

Предводителят на Черно море Илиан Илиев изрази съжалението си, че тимът му не съумя да завоюва срещата с Локомотив Пловдив – 0:0. Илиев регистрира, че отборът му е имал шансове да вземе трите точки, само че не е съумял да осъществя, а също по този начин похвали тима си за положителната работа в отбрана.

„ След като се получи подобен резултат, би трябвало да го приемем. Получи се затворен мач. Локомотив убиваха темпото и по този начин тежко потегли мача. Успяхме да създадем въпреки всичко рискове, само че не успяхме да ги осъществяваме и съгласно това мачът приключи наедно. Мога да съм удовлетворен от играчите, че в отбранителен проект се вложихме оптимално, имаме разерви в нападателен проект, само че качеството на терена не оказва помощ да работиш бързо с топката. Въпреки че не победихме, малко са нещата, които ме вършат неудовлетворен. Има хора, които не може всеки мач да са на най-хубаво ниво”, стартира Илиев.

„ Мисля, че по-добре да ни бяха вкарали гол, а ние да победим, само че имаше противоречива обстановка, която считам, че имаше дузпа. Ако си спомняте мача Франция – Португалия на Европейското, имаме същата обстановка и дузпа, само че тук не я видяха. Не е добре, само че може и по този начин да се решили. Затворен мач против мощен съперник. Получи се огледално копие на предния мач, само че с концепцията, че имахме повече ситуации”, разяснява Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР