Предвижда се тя да разгледа и анализира документите, свързани с

...
Предвижда се тя да разгледа и анализира документите, свързани с
Коментари Харесай

Парламентарна комисия ще нищи спирането на природния газ от „Газпром“

Предвижда се тя да прегледа и проучва документите, свързани с установяването на наличието, страните и предмета на признатите и подписани документи от страна на " Булгаргаз ", БЕХ, Министерството на енергетиката и Министерския съвет по отношение на прекъсването на газовите доставки и избора на различни снабдители.

Временната комисия се избира за период от един месец и се състои от 14 народни представители - по двама от всяка парламентарна група. Оглави я даниел Митов от ГЕРБ. Делян Добрев е член, а Теменужка Петкова, която в началото беше препоръчана, отпадна от състава й.

В комисията влизат още Васил Стефанов и Радослав Рибарски от " Продължаваме Промяната ", Станислав Анастасов и Рамадан Аталай от Движение за права и свободи, Драгомир Стойнев и Владимир Маринов от " Българска социалистическа партия за България ", Иво Атанасов и Снежанка Траянска от " ИТН ", Владислав Панев и Ивайло Мирчев от " Демократична България ", и Цончо Ганев и Ангел Георгиев от " Възраждане ".

Със 68 гласа " за ", 70 " срещу " и 56 " въздържал се " беше отхвърлено другото проекторешение - на " Възраждане ", за основаване на Временна комисия за определяне на всички обстоятелства и условия по отношение на дейностите и желанията на Министерския съвет във връзка с доставките на природен газ за Република България, заяви още Българска телеграфна агенция.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР