Предвижда се той да влезе в туристическите каталози, така че

...
Предвижда се той да влезе в туристическите каталози, така че
Коментари Харесай

Николай Димитров предлага разработване на проект за кемпер парк в Несебър

Предвижда се той да влезе в туристическите каталози, тъй че да стартира да притегля освен български, само че и задгранични гости

Несебър ще сътвори условия за възобновяване на кемпер туризма. Така ще отговори на актуалните условия и търсенето на характерна туристическа услуга. След деликатен разбор на трендовете в туризма стана ясно, че кемпер обществото в България е повишено неведнъж и сега броят на мобилните домове наброява над 20 хиляди.

Кемпер паркът в Несебър ще бъде ситуиран върху 18 декара общински имот с добра пътна съгласуваност. Общината ще влага в подобаваща вътрешна за оборудването инфраструктура, която да отговори на актуалните условия на разрастващата се общественост на кемпер туристите.

Предвижда се той да влезе в туристическите каталози, тъй че да стартира да притегля освен български, само че и задгранични гости. Територията, която ще разполага с почти петдесет кемпер стоянки, ще предлага условия за прилагане на съществени, само че и на доста спомагателни услуги и нужните улеснения по условията за подобен тип паркове.

Строителството на сходно оборудване носи забележителен имиджов позитив за общината. Реализацията на плана ще допринасе за удължение на туристическия сезон.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР