Предвижда се батальонът от около 500 души да се върне

...
Предвижда се батальонът от около 500 души да се върне
Коментари Харесай

САЩ започнаха обучение на украински военни в Германия frognews.bg

Предвижда се батальонът от към 500 души да се върне в региона на бойните дейности в границите на пет до осем седмици.

 

Мили, който възнамерява да посети мястото за образование в американска военна база в Бавария в границите на деня, разясни, че участниците в програмата са напуснали Украйна преди няколко дни. По думите му програмата за тях планува образование за работа с оръжията, доставени на Киев - артилерийски системи, танкове и друга техника. Генералът означи, че задачата е военните да бъдат подготвени преди " пролетните дъждове ".

 

Според организацията Съединени американски щати към този момент са изпълнили стратегии за образование на повече от 3,1 хиляди украински бойци. В същото време Мили посочи, че сходно образование е осъществено още преди Русия да стартира войната в Украйна през февруари 2022 година

 

Електронното издание на вестник Khmer Times на собствен ред заяви, че в Камбоджа е даден старт на образование за разминиране на 15 украински експерти . Курсът за тях ще бъде научен и ще продължи на една седмица, в границите на която се чака украинците да посетят региони на страната, в които все още е в ход пречистване от мини.

 

Обучението се поддържа от държавното управление в Токио посредством Японската организация за интернационално съдействие, разяснява изданието.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР