"Предвидили сме много нови елементи - третият етап ще се

...
"Предвидили сме много нови елементи - третият етап ще се
Коментари Харесай

Гласът на България се избира с нокаути

"Предвидили сме доста нови детайли - третият стадий ще се споделя "нокаутиУ и ще трансформира надпреварата сред гениите в още по-оспорвано, като разреши на треньорите да създадат най-хубавия вероятен избор кои артисти от техния тим да влязат в борбата за огромната премия на концертите онлайн ", посочи музикалният шеф на предаването Борислав Бояджиев-Борче.а Обновен правилник, напълно друг стадий в конкуренцията за 50а000 лева и жадувана купа ще предложи на феновете следващият сезон на известното тв шоу у нас.
В кастинг системата на риалитито се записаха хиляди претенденти, а на предварителните прослушвания в София, Пловдив, Бургас, Варна и Плевен се явиха повече от 3500 артисти. Музикални гении от над 10 страни, измежду които Германия, Англия, Съединени американски щати, Русия, Молдова, Сирия, Гърция, пожелаха да блеснат пред вокалните педагози на шоуто с упоритостта да влязат измежду 120-те определени да бъдат чути персонално от обичаните треньори на цяла България по време на "Кастингите на мрачно ". Най-младият претендент беше на 13 години, а най-възрастният - на 70.
"Талантите натъртват повече на модернатаасветовна музика, на лична авторска продукция, само че и на нови разновидности на най-актуалните български шлагери ", разяснява Ангелина Белчева, управител "Локални продукции " в bTV Media Group и продуцент на шоуто.
В София усещане направиха възрастен махленски музикант, оперна певица, бесарабска българка и момиче, преборило тежко заболяване благодарение на музиката. В Пловдив македонка, принудена да напусне страната си поради плевел медиен скандал, саморасъл гений, израснал в екоферма в Родопите, шлосер и начална учителка съумяха да развеселят и впечатлят екипа. Варна беше под блокада на надарени артисти от всички градове, измежду които корабен механик, неврохирург, музикално семейство татко и щерка, и майка, която е оставила пеенето, с цел да гледа двете си деца, само че на 45 години схваща, че в никакъв случай не е късно да сбъдне фантазията си. В Плевен, където за първи път се организират прослушвания за "Гласът на България ", се явиха едни от най-колоритните представители до момента. Преобладаваха осъществяванията на национална музика, сръбски шлагери, само че и доста от най-популярните рок песни.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР