Предвидено е да включва две представления, насочени към изцяло идентифицираща

...
Предвидено е да включва две представления, насочени към изцяло идентифицираща
Коментари Харесай

Slave Play `Black Out` показва: Продуцентите `внимателно обмислят` събития само за чернокожи след критиките на Даунинг стрийт

Предвидено е да включва две представления, ориентирани към „ напълно идентифицираща се чернокожа аудитория “, която е „ без белият взор ".

Подобни вечери " Black Out " бяха извършени по време на шоуто на Бродуей в Ню Йорк през 2019 година, като уредниците ги описаха като " частни събития единствено с предложения ".

Изображение: Звездата от " Игра на тронове " Кит Харингтън е измежду актьорския състав. Снимка: PA

Преместването в Уест Енд беше оповестено по-рано тази седмица, като събитията „ Black Out “ бяха доказани, че ще се проведат на 17 юли и 17 септември.

Но когато попитахме за проектите в четвъртък, формалният представител на министър-председателя Риши Сунак сподели: „ Ограничаването на публиката въз основата на раса би било неправилно и разединително “. nobody " са били отхвърлени в предишното.

Те споделиха пред Sky News в изказване: " Като продуценти на Slave Play в Уест Енд, нашето желание е да отпразнуваме пиесата с допустимо най-широка аудитория. Искаме да увеличим достъпа до театъра за всички.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР