Предвидената за тази сутрин среща между феновете на Левски и

...
Предвидената за тази сутрин среща между феновете на Левски и
Коментари Харесай

Окончателно: Срещата между Сираков и феновете пропадна

Предвидената за тази заран среща сред почитателите на Левски и притежателят Наско Сираков не се организира. Мажоритарният притежател на “сините ” трябваше да дискутира настоящите тематики с представители на Националния клуб на последователите на “сините ” и сдружението “Левски на левскарите ”, само че в последна сметка това не се случи.

Срещата бе планувана за 10:30 часа в офисите на клуба на ул " Тодорини кукли " 47, само че в последна сметка не се състоя поради недопускането на медии по време на диалозите и нежеланието на почитателите да излъчат представители, а да има по-широк обсег на диалозите.



Освен това не стана ясно дали самият Сираков е дошъл на " Герена ". Там бе различен шеф на клуба - Даниел Боримиров, който обаче не разяснява обстановката.

Около 11:00 часа почитателите се приближиха към оградата на офисите на клуба и започнаха да викат срещу управлението. Постепенно нещата се поуспокоиха, само че последователите останаха на " Герена " в очакване на развиване. Към 11:30 последователите на Левски, които се бяха събрали на мястото започнаха да си потеглят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР