Предвиден е и бавен режим за изпращане на съобщения през

...
Предвиден е и бавен режим за изпращане на съобщения през
Коментари Харесай

Тихи съобщения се появяват в Telegram

Предвиден е и „ муден режим ” за изпращане на известия през месинджъра

Обновен Telegram прави потребителското преживяване още по-пълноценно (снимка: Telegram)

Нова версия на месинджъра Telegram за мобилни устройства под ръководство на Android и iOS включва редица усъвършенствания и допълнения към опциите на известното приложение.

На първо място, това са тихите (мълчаливи) известия, които нe издават звуци при приемането им. Функцията ще бъде от изгода, когато би трябвало да изпратите известие до човек, който е, да речем, на среща или на лекция.

За да предавате тихо известие, просто задръжте бутона за изпращане. Получателят ще види уведомление, само че няма да чуе звука на известието. Функцията работи и в групи.

В тихия режим получателят вижда известието, само че не чува звука на известието (снимка: Telegram)

В актуализирания Telegram е осъществен и т.нар „ Бавен режим ”. Тази функционалност разрешава на админите на групи да избират какъв брой постоянно членовете могат да изпращат известия. Освен това за админите на групи към този момент може да посочите позиция – да вземем за пример „ създател ” или „ модератор ”.

Заслужават внимание и новите емоджита с анимация. Те са налични, в случай че изпратите настрана известие, да вземем за пример „ сърце ” или жест „ палец нагоре ”. В настройките за чат можете да изключите цикличното възпроизвеждане на анимирани стикери.

Даунлоуд: Telegram за Android; Telegram за iOS
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР