Предвиден е и бавен режим за изпращане на съобщения през

Предвиден е и бавен режим за изпращане на съобщения през ...

Тихи съобщения се появяват в Telegram.


Предвиден е и „бавен режим” за изпращане на съобщения през месинджъра

Обновен Telegram прави потребителското изживяване още по-пълноценно (снимка: Telegram)

Нова версия на месинджъра Telegram за мобилни устройства под управление на Android и iOS включва редица подобрения и допълнения към възможностите на популярното приложение.

На първо място, това са тихите (мълчаливи) съобщения, които нe издават звуци при получаването им. Функцията ще бъде от полза, когато трябва да изпратите съобщение до човек, който е, да речем, на среща или на лекция.

За да предавате безшумно съобщение, просто задръжте бутона за изпращане. Получателят ще види известие, но няма да чуе звука на съобщението. Функцията работи и в групи.

В тихия режим получателят вижда известието, но не чува звука на съобщението (снимка: Telegram)

В обновения Telegram е реализиран и т.нар „Бавен режим”. Тази функция позволява на администраторите на групи да избират колко често членовете могат да изпращат съобщения. Освен това за администраторите на групи вече може да посочите позиция – например „основател” или „модератор”.

Заслужават внимание и новите емоджита с анимация. Те са достъпни, ако изпратите отделно съобщение, например „сърце” или жест „палец нагоре”. В настройките за чат можете да изключите цикличното възпроизвеждане на анимирани стикери.

Даунлоуд: Telegram за Android; Telegram за iOS

Източник: technews.bg