Предвид затегнатите мерки в страната и всички затворените заведения и

...
Предвид затегнатите мерки в страната и всички затворените заведения и
Коментари Харесай

Дамян пусна онлайн дискотеката за всички под карантина

Предвид затегнатите ограничения в страната и всички затворените заведения и клубове, той измисли нов метод за развлечение на всички купонджии, които се оказаха съзнателни жители и прецизно съблюдават карантината.

Дамян сподели, че нищо не е в положение да го откаже от работата му. Нагледно потвърди, че когато човек обича специалността си, той може да я практикува на всички места.

Забавлният диджей пусна първото по рода си " Лукс корона празненство ", където със собствен сътрудник забавляваха всички онлайн феновете. Нетрадиционният ваучър бързо закупи известност и на линия се включиха хиляди фенове от цялата страна.

Имаше и музикални поздрави за всички, които оставиха мнения под видеото. А вместо салфетки, Дамян размяташе тоалетна хартия, която през последните дни се оказа огромен недостиг в родните супермаркети.

Хората пред телефоните и компютрите пък споделяха фотоси от вкъщи си с чаша алкохол в ръка. По този метод Дамян съумя да събере на едно място хиляди изолирани българи, които са зажаднели за нощен живот.

Още довечера в 19,30 часа той ще се включи още веднъж с втора част от представлението си и счита да го прави всеки ден до анулацията на карантината.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР