Предвид високия риск от разпространение на COVID-19 не само в

...
Предвид високия риск от разпространение на COVID-19 не само в
Коментари Харесай

Отменя се природозащитна бригада на Атанасовско езеро през тази година

Предвид високия риск от разпространяване на COVID-19 освен в страната, само че и в света , Българско сдружение за отбрана на птиците /БДЗП/ взе решение да анулира природозащитната бригада на Атанасовско езеро. Това оповестяват от организацията.

Оставаме с вяра и религия, че ще се съберем следващата година на същото място и по същото време, са показали от Българско дружество за защита на птиците.

Традиционната бригада на Атанасовско езеро се провежда всеки август в интерес на жителите на крайбрежната лагуна . Тя нормално събира доста хора на едно място, което не е удачно в тази " необикновената " 2020 година, са показали от сдружението.

" Надяваме се на схващане от ваша страна. Пожелаваме отговорно отношение към здравето ви и това на околните ви. Желанието ни да оказваме помощ на птиците и да подобряваме техните места за размножаване, отмора и хранене остава, и следващата година здрави и с по-голям хъс ще се срещнем още веднъж и ще се погрижим за тях. Днес е време да се погрижим за себе си и за околните ни ", са написали от Българско дружество за защита на птиците до съидейниците си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР