Предвид високите температури през юли, звездите със сигурност не разполагат

...
Предвид високите температури през юли, звездите със сигурност не разполагат
Коментари Харесай

Мадона се появи с абсурден тоалет посред лято

Предвид високите температури през юли, звездите сигурно не разполагат с кой знае какъв брой метода да се скрият от камерите на папараците, дебнещи ги на всеки ъгъл. Само че този, на който Мадона заложи на Международното летище " Джон Ф. Кенеди " в Ню Йорк, сигурно не бе измежду сполучливите, защото вместо дегизировката ѝ да я направи незабележима, тя реализира тъкмо противоположния резултат - притегли цялото внимание към нея.

В опита си да остане тайно, 62-годишната певица взе странното решение да пътува облечена с дебели зимни облекла макар горещото време на открито. Тя се появи в компактно черно яке вид " парка ", под което носеше комплект, състоящ се от суитшърт с вдигната качулка и 3/4 панталони в същия цвят, изпъстрени от разноцветни фигури и надписи, допълнен от чорапогащник и кожени боти в звук. Завършвайки визията си тя бе поставила чифт слънчеви очила и наложителната за закрити обществени места защитна маска, написа Life.dir.bg.

27-годишният ѝ съкровен сътрудник Аламалик Уилямс, с който бе преплела сантиментално пръсти, вървейки към самолета, също бе спазил нейния зимен дрескод. Уилямс е единствено с 2 години по-голям от щерка ѝ Лурдес Мария Чиконе Леон. От 2015 година е част от танцьорите, с които " материалното момиче " на Холивуд пътува, с цел да изнася концерти по целия свят, като до момента са сложили шоуто в Америка, Европа и Източна Азия. Очевидно разликата от 36 години не тормози Уилямс, който е наследник на боен деец.

Слуховете за връзката им започнаха в средата на 2019 година, само че единствено доказани единствено няколко месеца по-късно. Тогава американската преса разгласява поредност от фотоси, на които ясно се вижда по какъв начин двамата разменят милувки на балкона на хотелска стая в Маями, без да се тормозят, че могат да бъдат видяни и да се озоват измежду водещите заглавия на пресата още на идващия ден... както в действителност и стана.

През всичките години поп иконата е излизала единствено с един по-възрастен от нея мъж - артистът Уорън Бийти, който е с 21 година по-голям от русокоската. Романсът им обаче бе къс и продължи едвам 1 година - от 1989 до 1990 година С времето тя стартира да си намира все по-млади половинки, като преди Уилямс гадже на изпълнителката беше моделът Кевин Сампайо, с който ги разделят 33 година Отношенията им започнаха през 2017 година, само че двамата се разделиха малко преди тя да се озове в обятията на Аламалик.

Днес бе оповестено, че Мадона ще снима за стрийминг платформата Paramount+ специфични фрагменти, които ще бъдат инсталирани дружно със подмолни видеа от нейни концерти. Продукцията, озаглавена " Madame X ", каквото бе и названието на последното ѝ турне, се чака да излезе на осми октомври.

" Да споделя моята визия с световната аудитория е извънредно значимо за мен ", сподели изпълнителката на " Frozen " в прессъобщение за идната лента. " Възможността да предам своето обръщение, показвайки артистичността на всички участващи в шоуто, освен това пред по-широка публика е страхотна опция, която идва във време, когато музиката е извънредно нужна, с цел да ни подсети за свещената връзка сред хората ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР