Предвид ситуацията, в която се намираме, заради извънредното положение в

...
Предвид ситуацията, в която се намираме, заради извънредното положение в
Коментари Харесай

Всеки делничен ден на телевизионно училище

Предвид обстановката, в която се намираме, поради изключителното състояние в страната ни, образованието сега е сложено пред голямо тестване. Въпреки че чухме уверения, че нулева година няма да има, въпреки всичко е допустимо удължение до месец юли.

На фона на затрудненото състояние, учителите вършат всичко по силите си, с цел да преподават онлайн най-малко най-важната част от образователния материал.

За да подкрепят учениците в тази тежка за тях година, с телевизионни уроци, снимани с същински преподаватели, се включват и Bulgaria ON AIR. Видео уроците са за деца от 1-ви до 7-ми клас и са готови от издателство " Просвета ". Ще се излъчват всеки работен ден от 13:15 ч.
 Снимка 474624

Въпреки че главният фокус сега са видеата с уроци по български език и математика за учениците от 4-ти и 7-ми клас, на които им предстоят матури и външни оценения, ще има специфични по-кратки уроци и по други предмети, като " Човекът и обществото ", " Човекът и природата ", " История и цивилизации " и " География и стопанска система ".
 Снимка 474625

Към някои от телевизионните уроци ще има опция и за извършения, както и проби, с които образованието да се приближи оптимално до това в класната стая.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР