Предвид продължаващите предизвикателства за световното здраве и икономика, произлизащи от

...
Предвид продължаващите предизвикателства за световното здраве и икономика, произлизащи от
Коментари Харесай

Тайван споделя опит и добри практики с международната медицинска общност

Предвид продължаващите провокации за международното здраве и стопанска система, произлизащи от пандемията, Република Китай в ролята си на виновен член на интернационалната общественост се ангажира да помогне за попречване на по-нататъшното разпространяване на Covid-19.

В сходство с напъните на държавното управление, TAITRA на собствен ред улесни обмена и съдействието сред медицинския бранш в Тайван и международната здравна общественост. След приемане на запитвания от страна на здравната общественост в Индия за потребни препоръки от опита на Тайван в предварителна защита на пандемиите, по-рано предишния месец TAITRA бързо провежда онлайн семинар на лекарите от Националната университетска болница Ченг Кунг, които да споделят своите знания и опит. Дискусията включваше способи за тестване за Covid-19, стратегии за лекуване, способи за ръководство на заболяваемостта и указания за вярна приложимост на защитни средства. В онлайн семинара присъединяване взеха 8 962 медицински експерти от Индия.

По-късно бе проведен и различен уебинар, отдаден на положителните практики при ръководството на епидемиите. В него учстие взеха 2100 индийски медицински експерти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР