Предвид обявеното извънредно положение в страната част от спорните събития

...
Предвид обявеното извънредно положение в страната част от спорните събития
Коментари Харесай

Вижте кои спортни събития се спират

Предвид оповестеното изключително състояние в страната част от противоречивите събития се анулират.

БФС реши да спре провеждането на публични футболни срещи в продължение на един месец , заяви Нова телевизия. Това значи, че плануваните за през днешния ден и през уикенда мачове няма да се състоят.

Специално образувана работна група ще изготви разновидности за актуализиране на програмата на Първа и Втора лига според от развиването на ситуацията и решенията на държавните управляващи. Всички решения на Българския футболен съюз са навреме съгласувани с Министерството на младежта и спорта, Министерството на здравеопазването, Националния действен щаб, ФИФА и УЕФА, като след конферентния диалог с представителите на Европейската футболна централа и страните-членки във вторник, 17 март, ще бъде импортирана по-голяма изясненост към календара на локалните и интернационалните шампионати.

Управителният съвет на Българска федерация по тенис  на свое изключително съвещание също взе решение да приключи и отсрочи националните и интернационалните надпревари в България за всички възрастови групи до 30 април, заяви БНР. Мярката се взима с оглед усложнената епидемиологична конюнктура в страната и водена от своята обществена отговорност, с цел да се подсигурява здравето и сигурността на всички играчи, треньори, съдии, чиновници, доброволци, фенове и почитатели.

Българска федерация по волейбол и баскетбол  също оповестиха, че стопират всички мачове на територията на България до второ разпореждане.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР