Предвид напрегнатата международна обстановка, причинена от пандемията от Covid-19, организаторите

...
Предвид напрегнатата международна обстановка, причинена от пандемията от Covid-19, организаторите
Коментари Харесай

Изложението COMPUTEX се отлага за септември

Предвид напрегнатата интернационална конюнктура, породена от пандемията от Covid-19, уредниците на COMPUTEX (Международното осведомително и софтуерно ревю на Тайпе), изпълнителният шеф на TAITRA (Съвет за развиване на външната търговия на Република Китай) Уолтър Йе и генералният секретар на TCA (Тайванска компютърна асоциация) Енох Ду оповестиха, че тазгодишното издание на ревюто COMPUTEX, планувано да се организира в интервала от 2 юни до 4 юни 2020 година, се отсрочва за месец септември.

С цел гарантиране здравето и сигурността на изложители и гости от целия свят COMPUTEX 2020 година ще се организира в интервала 28 септември – 30 септември в изложбения център на Тайпе. По време на събитието ще бъдат показани 5G информационни технологии, смарт решения, ще бъде показана геймърската промишленост (хардуер и софтуер), като и ще бъде отделено особено внимание на стартъпи в тези сфери. Базирайки се на интернационалната консултантска компания McKinsey, както и на други източници, епидемологичната конюнктура в Китай и Източна Азия се чака да мине под контрола на локалните държавни управления и здравни управляващи при започване на второто четримесечие на 2020 година, до момента в който във връзка с Европа и Съединени американски щати международната падандемия ще стартира своята низходяща крива през юни. TAITRA ще употребява всичките си 63 задгранични офиси, с цел да предложения оптимален брой гости да посетят COMPUTEX.

За изложителите, които не престават да поддържат COMPUTEX, TAITRA ще провежда онлайн секция като част от ревюто Тайвантрейд в интервала 2 юни – 6 юни 2020 година и ще предложения купувачи от целия свят да вземат участие в търговски договаряния и покупко-продажби. TAITRA ще предложения също и изложители, които да показват нови продути, както и интернационалните компании в сфертата на осведомителните и информационни технологии, които да споделят своят опит, решения и нововъведения в сегментите на 5G технологиите, AIoT (Изкуствения разсъдък на нещата), и други смарт технологии чрез нарочни уебинари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР