Предвид изключително широко разпространеното местно предаване на коронавирус, големия брой

...
Предвид изключително широко разпространеното местно предаване на коронавирус, големия брой
Коментари Харесай

Черна гора затяга мерките за ограничение на коронавируса

Предвид извънредно необятно публикуваното локално предаване на ковид, огромния брой случаи в лечебните заведения и големия напън върху здравната система, Институтът за публично здраве (IPH) на предложи въвеждане на спомагателни ограничения за попречване разпространяването на новия ковид. Мерките влизат в действие от през днешния ден.
От през днешния ден до 12 октомври, заради увеличението на случаите на ковид в Никшич, Беране и Андриевица, ще бъде неразрешено напускането на домовете от 22:00 до 5:00 часа сутринта, а работата на заведенията за публично хранене и домашните визити ще бъдат неразрешени.
 Колективен иск против Черна гора, разгласили лист на карантинираните Колективен иск против Черна гора, разгласили лист на карантинираните
Около 250 жители подадоха тъжба против държавното управление в Черна гора поради публикуването на лист с лицата, на които им е наложена кар...
От през днешния ден употребата на заведенията за публично хранене и домашните визити са неразрешени и в Рожайе.
В Котор, Будва, Подгорица и Плевля от 28 септември до 12 октомври заведенията за публично хранене ще имат право да работят единствено до 22:00 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР