Предвид динамиката на политическата обстановка в страната -Powers Summit 2022

...
Предвид динамиката на политическата обстановка в страната -Powers Summit 2022
Коментари Харесай

Powers Summit 2022 ВЛАСТ, ЧУВАЙ!

Предвид динамичността на политическата конюнктура в страната - " Powers Summit 2022 ВЛАСТ, ЧУВАЙ! " , който среща властта, лидерските екипи на парламентарно показаните партии и бизнеса ще се организира на 20 декември 2022.

На POWERS SUMMIT приказва бизнесът, показан от ръководителите на браншови камари, индустриални асоциации и бизнес водачи, а политиците ги слушат.

Когато политиците заговорят стартират с думите " чух ви " и поемат съответни задължения, по кои от поставените цели от бизнеса, тяхната парламентарна група или министър ще работят. Друга от обществените нововъведения на POWERS SUMMIT е времето. Сроковете, които поемат политиците са в границите на не повече от 6 до 12 месеца.

Oще с първото си издание POWERS SUMMIT потвърди своята успеваемост, а с наличието и с поетите задължения политиците потвърдиха, че работи. Една доста сериозна част от целите декларирани от промишлеността в границите на форума бяха адресирани както от законодателната власт, по този начин и от изпълнителната в границите на първите 6 месеца на мандата на предходните национално заседание и постоянно държавно управление. Поетите задължения от представителите на всички политически сили бяха или изпълнени или беше показана политическа воля за тяхното осъществяване.

POWERS SUMMIT слага настояванията на бизнеса в светлината както на медийните прожектори, по този начин и в очите и ушите на лидерските екипи на парламентарно показаните партии и държавното управление.

На POWERS SUMMIT политиците не приказват между тях и не приказват един против различен. На платформата на POWERS SUMMIT политиците изслушват и приказват непосредствено и само с представителните организации на бизнеса, науката и гражданския бранш.

Тази година програмата стартира в 9:00 с публично разкриване. Следват:

09.15 - 09.30 Приоритети - социологическо показване на публичните настройки

09:30 - 10:00 Водещите политически водачи на България

10.00 - 11.30 Здравеопазване

11:30 - 13:00 Енергетика

13.00 - 13:30 Обедна отмора

13:30 - 15:00 Устойчиво развиване

15:00 - 16:30 План за възобновяване и резистентност

16:30 - 18.00 Предприемачество и бизнес в България - спънки и тласъци

18:00 Обобщение - Какво се сподели и кой какво чу? Обявяване на по този начин дефинирания стратегически проект за идващите 12 месеца.

*Възможни са промени в часовете.

Тази година POWERS SUMMIT взаимно със стратегическите сътрудници за социологически изследвания Алфа Рисърч и Тренд прави национално, представително допитване " Приоритети на българите за 2023 ". Приоритетите на българския народ ще бъдат оповестени в границите на форума и по всички национални медии.

Присъствието на всички е с предложения, като репрезентативните организации на промишлеността са Програмни Партньори и разполагат с избран набор от предложения за форума.

Тази година към момента всеки може да кандидатства за покана и след утвърждение да закупи достъп до форума.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР