Предварителните резултати от екзитполовете са много разнопосочни. Няма да ги

...
Предварителните резултати от екзитполовете са много разнопосочни. Няма да ги
Коментари Харесай

БСП няма да дава пресконференция, прави паралелно преброяване

" Предварителните резултати от екзитполовете са доста разнопосочни. Няма да ги разясняваме преди да завърши паралелното броене. Ние вършим лично такова " - това съобщи ръководителят на предизборния щаб на Българска социалистическа партия Георги Свиленски в изказване пред алената централа на " Позитано 20 " минути, откакто излязоха предварителните резултати от евроизборите. Според тях левицата губи вота с сред 5 и 9%.

Утре Изпълнителното бюро на партията ще проучва данните от своето броене и по-късно ще даде конференция, каквато довечера няма да има, каквато е традицията след избори. Затова и Свиленски отхвърли да дава отговор на журналистически въпроси.

Той обаче акцентира:

" Констатацията, която вършим е ниската изборна интензивност. Това ни тормози, защото чакахме българските жители да бъдат дейни в днешния ден ".

Според данните на социолозите по първични данни изборната интензивност е под 30 на 100.

Затова социалисттът благодари на всички, които са упражнили правото си на глас.

" Искам да поздравя всички, които не се подведоха, не се поддадоха гласът им да бъде платен, които не се уплашиха, че ще бъдат изгонени от работа, които не се уплашиха, че техните деца, внуци ще бъдат освободени от работа и дадоха своя глас за Българска социалистическа партия ", сподели още Свиленски.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР