Предварителните поръчки за Huawei P20 Pro в България започнаха. Трите

...
Предварителните поръчки за Huawei P20 Pro в България започнаха. Трите
Коментари Харесай

Huawei P20 Pro идва в България. На каква цена?

Предварителните поръчки за Huawei P20 Pro в България започнаха. Трите мобилни оператора и огромните вериги за техника към този момент оповестиха цените си.

Новият модел на китайския производител идва с първата в света тройна 40-мегапикселова камера с изкуствен интелект, създадена в съдействие с Leica, с лазерен автофокус, двойна двутонална LED-светкавица и петкратно хибридно нарастване.

Камерата на Huawei P20 Pro Dual дава опция за видео на занимателен каданс с 950 фрагмента в секунда, а с помощта на Master AI, устройството е в положение да разпознае и предложи най-хубавите настройки за снимане на 19 категории обекти. Предната 24-мегапикселова камера разрешава качествени селфи фотографии, които могат да бъдат в допълнение обработени с функционалността 3D Portrait Lighting.

Телефонът работи с чипове Kirin 970, създадени от китайската компания. Pro версията разполага с 6GB RAM памет и батерия с потенциал от 4000 mAh. Той има и място за в допълнение 128 GB памет и две SIM карти. Екранът е с размер 6,1 инча.

В Technomarket телефонът коства 1 649 лв. и се предлага в черно и лилаво. В Technopolis цената е същата, като веригата предлага и модел в синьо.

Telenor го предлага в трите цвят и във вид с две SIM карти. От оператора оповестиха, че той може да бъде поръчан при цена от 1129,99 лв. в брой с двугодишен контракт за абонаментния проект Тотал 44.99 или за 54,59 лв. на месец за две години със същия проект.

Vivacom продава модела за 1849,98 лв. без абонаментен проект. Huawei P20 Pro се предлага и с абонаментен проект, като най-изгодно апаратът излиза с SMART U 49.99 за 1019,98 лв. еднократно заплащане или по 48,50 лв. на месец за две години.

Mtel го предлага за 48,50 лв. на месец или за 1 019,99 лв. в брой с абонаментите проекти Мтел без граници 5XL. Или за 1849,99 лв. в брой без проект.

 Huawei показа нов смарт телефон, който е
Huawei показа нов смарт телефон, който е " доста по-добър " от iPhone X (СНИМКИ и ВИДЕО)

С какви характерности идва той?
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР