Предупрежденията за пътуване са издадени от Министерството на външните работи

...
Предупрежденията за пътуване са издадени от Министерството на външните работи
Коментари Харесай

Министерството на външните работи актуализира предупрежденията за пътуване за британци, заминаващи за Египет, Дубай и Мароко

Предупрежденията за пътешестване са издадени от Министерството на външните работи на Обединеното кралство за известни ваканционни дестинации, в това число Египет и Мароко.

Актуализациите идват след скорошна офанзива с дрон против Израел от Иран и нараснало напрежение след събитията в Израел и окупираните палестински територии. Министерството на външните работи на Обединеното кралство (FCDO) прикани хората да ревизират препоръките за пътешестване, преди да тръгнат в чужбина.

„ На 13 април 2024 година Иран организира военни дейности против Израел. Следете този съвет за пътешестване и други медии, защото обстановката се трансформира бързо. Следвайте и се свържете с FCDO travel в Twitter, Фейсбук и Instagram. Можете също да получите вести по имейл, когато този съвет за пътешестване бъде обновен “, показва организацията онлайн.

Мароко, Египет и Обединените арабски емирства са страни в района, които са били обект на неотдавна обновени препоръки на FCDO, като в същото време са известни ваканцио...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР