Предупреждение за всички жени – обърнете внимание на това! Ето

...
Предупреждение за всички жени – обърнете внимание на това! Ето
Коментари Харесай

Предупреждение за всички жени – никога не яжте тази част от пилето!

Предупреждение за всички дами – обърнете внимание на това! Ето какви рискове за здравето крие пилешкото месо.

Важно е да знаете, че това е история от действителния живот. Прочетете тази публикация за повече информация за това предизвестие. Моя другарка неотдавна имаше израстък и трябваше да си направи интервенция за премахване на киста.

Отстранената киста била цялостна с тъмна кръв. Тя си мислеше, че ще се възвърне след интервенцията, само че положението й не беше доста положително.

Няколко месеца след интервенцията се получи рецидив. Тя отиде при своя гинеколог за консултация.

По време на консултацията лекарят й задал въпрос, който я озадачил.

Той попитал дали постоянно употребява пилешки крилца и тя дала отговор позитивно, като се учудила от кое място лекарят знае какво обича да си похапва.

Много специалисти по света настояват, че пилетата са цялостни със стероиди, с цел да се форсира растежът им и да се отговори на потребностите на това общество.

Тази потребност не е нищо друго с изключение на нуждата от храна. На пилетата се вкарват стероиди във врата или крилата. Така, в тези елементи на пилетата се следи най-висока централизация на стероиди.

Вие също би трябвало да знаете, че тези стероиди имат ужасяващ резултат върху тялото, защото форсират растежа на туморите.

Те имат още по-опасен резултат върху дамите, тъй като предизвикват промени в хормоните, което води до това, че дамите стават по-склонни към развиване на кисти в матката и гърдите.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР