Предупреждение за спиране на електричеството стресна жителите на малко градче

...
Предупреждение за спиране на електричеството стресна жителите на малко градче
Коментари Харесай

Предупреждение за “зомби инвазия” стресна американско градче

 33063594_1629562707142026_3812837597613391872_n  lw-zombie
Предупреждение за прекъсване на електричеството стресна жителите на малко градче в американския щат Флорида и ги принуди да се запитат дали не наближава края на света.

“Прекъсване на електрозахранването и предизвестие за зомбита за жителите на Лейк Уърт и Терминус”, гласи известието, публикувано от локалните управляващи. “Към момента 7,380 клиенти се наранени, заради рискова зомби активност”, написа още в текста.

Предупреждението е изпратено в 1:45 часа през нощта в неделя. Лейк Уорт е крайбрежно градче с население 37 000 поданици, Разположено на едвам 17 квадратни километра, в Палм Бийч, Флорида. Терминус пък е измисленият град, нападнат от зомбита, в известния ефирен сериал на AMC “The Walking Dead”.

Градските управляващи потвърдиха, че известието е изпратено от тях, само че било променено. Говорителят на общината, Бен Кер, разяснява гафа в известие на формалната страница във фейсбук: “Проверяваме информацията, че системата е упомената “зомбита”. Искам да подчертая, че в Лейк Уорт сега няма каквато и да е интензивност, обвързвана със зомбита и да се извинява за систематичното съобщение”, написа Кер. Той показва също, че проблемите с електрозахранването на отстранени за 27 минути.

BREAKING: Lake Worth falsely sends out ‘zombie’ alert during power outage https://t.co/LJOVesWFVUpic.twitter.com/7D5HPQovga

— The Palm Beach Post (@pbpost) 21 май 2018 година

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР