Предупреждение за опасни хранителни добавки. Млада жена е с опасност

...
Предупреждение за опасни хранителни добавки. Млада жена е с опасност
Коментари Харесай

Млада жена с опасност за живота след прием на хранителни добавки

Предупреждение за рискови хранителни добавки. Млада жена е с заплаха за живота, откакто е приемала хранителни добавки и лекарства против паразити. Тя е получила мощен кръвоизлив и тежка чернодробна непълнота.

За този случай алармираха лекарите от "Св. Иван Рилски ", за които е значимо да извърнат внимание на хората. Не за първи път одобряват пациенти, повредени от приложимост на хранителни добавки, само че за първи път са същински изплашени за живота на младата жена.

Добавките, които са токсични за черния дроб, набират известност като част от стратегии за ликвидиране на организма.

Цялата е пожълтяла и премаляла, уморява се даже когато приказва. "Аз го претърпях, просто същински призрачен сън ", сподели дамата пред Българска национална телевизия.

"Тя е с заплаха за живота, към момента не е излязла от тази заплаха ", сподели проф. Красимир Антонов, клиника "Гастроентерология ", УМБАЛ "Св. Иван Рилски ".

За младата жена тази развръзка е повече от немислима. След като откриват, че има тиреодит на Хашимото, или понижена функционалност на щитовидната жлеза, тя взема решение да се погрижи за здравето си.

"Четох много за червата, за паразити, за всичко, което е нашумяло сега и стигнах до различен център за медицина ", сподели дамата. "Най-накрая ми предписаха стратегия, тя беше с към десетина добавки, като някои от тях бяха обезпаразитяващи ", продължи тя.

"Не установихме съществуването на каквито и да било паразити ", сподели проф. Антонов.

В предписаната терапия гастроентеролозите откриват две съставки токсични за черния дроб, дадени в режим, доста над целесъобразния. Албендазол лекарство против паразити и малария и хранителна добавка с артемизин или дестилат от сладостен пелин, който при малария се взима не повече от четири дни.

"Четири мг на кг дневно, а нашата пациентска е получавала близо 11 мг на кг в продължение на 30 дни. Медикаментът за паразити също е отровен и поврежда черния дроб. Той е бил даден за 5 дни при нужда от три ", сподели проф. Антонов.

Опасни хапчета за намаляване се продават онлайн

"Казаха ми, че е целесъобразно да ги продължа най-малко два три месеца ", показа дамата.

Следва утежняване, температура, повръщане, животозастрашаващ кръвоизлив. Преминала през пъкъла, младата жена и майка ѝ се усещат длъжни да предупредят.

"Съгласих се да приказвам, тъй като знам какъв брой е известно, разбрах, че хората го търсят ", сподели дамата.

"Четох доста за тези две медикаменти, търсят ги като луди хората да ги купуват и да дават хиляди пари за тях, в действителност да си осакатят здравето ", сподели майката на потърпевшата.

И за лекарите сходни случаи са неприемливи. А броят на пациентите им, повредени от разнообразни хранителни добавки, непрестанно пораства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР