Предстоят промени в обучението на кандидат-шофьорите. Ще бъдат увеличени часовете

...
Предстоят промени в обучението на кандидат-шофьорите. Ще бъдат увеличени часовете
Коментари Харесай

Кандидат-шофьорите ще се учат да кормуват повече часове

Предстоят промени в образованието на кандидат-шофьорите . Ще бъдат увеличени часовете за подготовка от 31 на 45. Това заяви зам.-министърът на превоза Ангел Попов по време на формалната гала на Годишните награди за принос в пътната сигурност.
 

Обмисляме ограничения за смяна в методиката на образование на претендентите за водачи и потреблението на диференциран метод при установяване на часовете за кормуване, заяви Попов.
 

Новости ще има и при прекосяването на колите на годишен механически обзор (ГТП) . Видеокамерите ще снимат освен автомобила, само че и уредите, с които се прави прегледът на колата.
 
Ще въведем отчасти образование на полигон - няма да бъде полигон, само че нещата, които се учат на полигон, ние ще ги въведем, изясни зам.-министърът, представен от.
 

Той добави, че се разискват разновидности за въвеждане на електронна система за надзор на образованието по процедура, с която ще се наблюдават с акуратност часовете по кормуване. Така ще се понижи административната тежест от попълването на документи и ще се ограничи сивия бранш, сподели още заместник-министър Попов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР