Предстоят последните две четвъртфинални срещи на световното първенство по футбол.

...
Предстоят последните две четвъртфинални срещи на световното първенство по футбол.
Коментари Харесай

Мароко или Португалия, Англия или Франция - кой ще продължи на полуфиналите

Предстоят последните две четвъртфинални срещи на международното състезание по футбол. Победителите от тези дуели ще се изправят един против различен във втория полуфинал в Катар.

Сензацията Мароко ще спори с Португалия. Мачът стартира в 17:00 часа на стадион “Ал Тумама ” в Доха и ще бъде излъчен онлайн на bntsport.bg.

Отборът от Северна Африка завоюва групата си, а по-късно изхвърли един от любимците в шампионата Испания на осминафиналите. Португалия също завоюва предварителната си група, без значение че в нея загуби от Република Корея. Тимът обаче разгроми на осминафиналите Швейцария с 6:1.

Четвъртфиналните дуели завършват с огромния конфликт сред Англия и международния първенец Франция. Срещата е довечера от 21:00 часа на стадион „ Ал Байт “ и ще бъде излъчена онлайн по Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3 и на bntsport.bg.

Англия прескочи решително осминафиналната фаза, откакто победи с 3:0 Сенегал. Франция доближава до четвъртфиналите за пети път в последните си седем участия на международно състезание, като този път надигра Полша с 3:1.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР