Предстоят още строителни дейности по ул. Граф Игнатиев, след извършването

...
Предстоят още строителни дейности по ул. Граф Игнатиев, след извършването
Коментари Харесай

Евгени Крусев: Оценки за ремонта на Граф Игнатиев след края ремонта

Предстоят още строителни действия по ул. „ Граф Игнатиев ”, след осъществяването им може да дадем оценка дали строителят си е приключил работата, сподели зам.-кметът по превоз Евгени Крусев по отношение на ремонта на ул. „ Граф Игнатиев ”, който провокира вълна от отвращение в обществените мрежи.

„ В момента ул. „ Граф Игнатиев ” е затворен по цялата си дължина - от ул. „ Алабин ” до бул. „ Евлоги и Христо Георгиев ”. Не е подготвена нито една права от улицата. В най-напреднал стадий е правата сред ул. „ Алабин и пл. „ Гарибалди, където огражденията бяха отстранени в съботния ден, с цел да може този сектор да бъде почистен и да се създадат съответните забележки към строителя, които той следва да в профил и той към този момент извършва ”, съобщи зам.-кметът Крусев, представен от " Канал 3 ". 

„ Предстои да се изпълнят още редица строителни действия, след които към този момент ще може да кажем, че даден сектор е приключен или не. Тогава би могло да се дават крайни оценки за това какво е качеството. Конкретно в тази права ще се фугира към релсите, има да се оправят капаци, да се слага улично осветяване, контактна мрежа за трамвайните мотриси, тъй че да се извърши задачата ни при започване на ноември да бъде пуснато трамвайното придвижване т.е. да бъдат напълно положени напълно настилките в зоната на релсовия път и да се продължат довършителните действия по площадите и градината при църквата „ Св. Седмочисленици ”. Тогава ще може да дадем оценки на строителят дали си е приключил работата или не ”, разгласи Крусев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР