Предстоят няколко вида избори догодина. Да не бързаме да проектираме

...
Предстоят няколко вида избори догодина. Да не бързаме да проектираме
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Патриотите сме ние, те са националисти

Предстоят няколко типа избори следващата година. Да не бързаме да проектираме месните избори от в този момент, доста време има до тях. Преди това ще има избори за европейския парламент – доста значими за нас, за Движение за права и свободи. Патриотите сме ние, те са националисти. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в село Могиляне, където се състоя възпоменание за жертвите на Възродителния развой.

По традиция на събитието участва цялото управление на Движение за права и свободи.

"Всички анализатори регистрират, че в Европейски Съюз има рецесия на толерантността. В България всеки ден живеем с присъединяване на националисти във властта, а Съветът на Европа ги дефинира като фашистки партии ", уточни Карадайъ, визирайки обединението "Обединени патриоти ".

Почит към жертвите на Възродителния развой отдават и от партията на Лютфи Местан - ДОСТ. Междувременно обаче стана ясно, че заместник-председатели, регионални и общински ръководители и координатори, общински съветници и кметове, членове на Изпълнителния съвет и Националния съвет на ДОСТ подават оставки от постовете си и приключват участието си в партията, несъгласни с "авторитарната " политика, водена от Местан.

Това бе оповестено в писмо медиите, подписано от 30 членове на партията.

"Като главен претекст акцентираме своето противоречие с водената властническа политика от страна на ръководителя на партията, своеволията при налагане на еднолични решения и опитите да се основава разделяне за опълчване и обслужване на персонални ползи ", се споделя в позицията.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР