Предстоят няколко дни до поредната среща на клубовете в Премиър

...
Предстоят няколко дни до поредната среща на клубовете в Премиър
Коментари Харесай

Оптимистична хипотеза: Премиър лийг може да стартира още в началото на май

Предстоят няколко дни до следващата среща на клубовете в Премиър лийг, на която се чакат значими решения за бъдещето на шампионата. В този интервал всекидневно британските медии разгласяват нови и нови сюжети за края на акцията. Днес " Дейли Мейл " стартира оптимистичната версия, че сезонът ще бъде възобновен още в първия уикенд на май, като проектът е да приключи до 12 юли. Според изданието е значимо Висшата лига да завърши най-късно до 16 юли поради договорите с телевизионните компании. След тази дата " Скай спортс " " Би Ти Спорт ", както и фирмите, които имат правата за лъчение в чужбина, могат да предявят искания в размер на 762 милиона паунда.

След неофициални диалози в последните дни е било взето решение сезонът да бъде рестартиран при започване на май, а оптималната дата за неговия край е 12 юли. В момента всички мачове са отсрочени до 30 април, като упованията бяха, че в петък, когато е срещата на клубовете, срокът ще бъде в допълнение продължен. Ако информацията на " Дейли Мейл " е вярна, това обаче няма да се случи и ново отсрочване на този стадий няма да има, а клубовете би трябвало да стартират да се готвят за мачове при започване на май. Разбира се, проектът би трябвало да получи утвърждението на държавното управление.

Мачовете ще се без аудитория, без представители на медии, с минимално количество публични лица, както и напълно базов ефирен екип, който да обезпечи излъчването. Екип за незабавна здравна помощ също е наложителен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР