Предстоят натоварени месеци за PC геймърите Емил Василев преди 1

...
Предстоят натоварени месеци за PC геймърите Емил Василев преди 1
Коментари Харесай

Новият трейлър на Jagged Alliance 3 потвърждава датата на пускане за PC

Предстоят натоварени месеци за PC геймърите

Емил Василев преди 1 минута 1 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 17:12 | 16.05.2023

Най-големият в света аероплан за първи път изстрелва първообраз на хиперзвукова ракета

IT НовиниДаниел Десподов - 17:29 | 17.05.2023

DARPA подготвя тестванията на първообраз на напълно нов тип аероплан без обичайно външно ръководство

ТелефониДаниел Десподов - 11:41 | 17.05.2023

Гугъл приготвя нова функционалност, която трансформира Android смарт телефоните във видеорегистратори

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Феновете на походови стратегически игри би трябвало да си отбележат 14 юли в своя дневник. Това е датата, на която ще излезе предстоящата с неспокойствие Jagged Alliance 3, отбелязвайки съвсем 25 години от появяването на последната игра от поредицата. Беше пуснат нов геймплей филмов откъс, който демонстрира какво ви чака, а ето го и него:

Jagged Alliance 3 беше оповестена за първи път през 2004 година, когато съветското студио MiST Land South трябваше да създаде играта. Оттогава тя няколко пъти сменя студиото си, като най-после попада при издателя Nordic Games, който става THQ Nordic.

Оригиналните игри бяха известни с това, че бяха хардкор заглавия за походова тактика по сходство на XCOM. Haemimont Games, студиото, което стои зад Tropico, разказва Jagged Alliance 3 като игра с отворена RPG конструкция.

Действието в играта ще се развива в Западна Африка, където играчите ще би трябвало да спасят липсващ президент, като в същото време ще се изправят против незаконна паравоенна мощ, известна като „ Легиона “. Има доста персонализирани оръжия и бонуси, с които можете да експериментирате и се предлага с онлайн версия, с цел да можете да се справите със задачата дружно със своите другари.

В филмовия откъс се прави огромна забележка за премахването на статистиката „ късмет за попадение “, която е съществена в сходни походови тактики, въпреки че тя липсва и в Warhammer 40000: Chaos Gate – Daemonhunters. Не всички почитатели се радват на игри, които вървят по този път, само че Jagged Alliance 3 ще се предлага с поддръжка на модове, които ще ви разрешават да добавите въпросната статистика. Потребителите също по този начин ще могат да трансформират статистиката на оръжията и да настройват равнищата на компликация.

Съдържанието след стартирането на играта ще включва инструмент, който ще разрешава на играчите да основават и споделят свои лични акции и да вкарват още наемници към към този момент богатия лист от 40 герои.

Предстоят натоварени няколко месеца за PC геймърите. Warhammer 40,000: Boltgun, System Shock, Street Fighter 6, Amnesia: The Bunker, Diablo 4 и Aliens: Dark Descent са единствено някои от огромните издания, които ще се появят скоро.

Jagged Alliance 3 ще излезе на пазара на 14 юли 2023 година. Цената на играта ще бъде 44,99 $, само че ще бъде с 20% отстъпка при стартирането си в Steam.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР