Предстоят митинги и демонстрации, както и вероятно допълнително затрудняване трафика

...
Предстоят митинги и демонстрации, както и вероятно допълнително затрудняване трафика
Коментари Харесай

Автопоход и митинги в София днес и утре, под надслов: "Деца и Народност НЕ Даваме!"

Предстоят манифестации и демонстрации, както и евентуално в допълнение затрудняване трафика в столицата. В 17 часа ще стартира протестно автошествие " Деца и Народност НЕ Даваме! " със събирателен пункт пред НИМ Бояна и придвижване по маршрут: ул. „ Околовръстен път “, булевардите „ България “, „ Евлоги и Христо Георгиеви “, „ Цар Освободител “, „ Васил Левски “, „ Цариградско шосе “. Това оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи.

От 18 часа пък ще стартира митинг с начален пункт ул. „ Екзарх Йосиф “ под наслов " Светлината пробива мрака! ". Маршът е в навечерието на съвещанието на Висшия правосъден съвет, който следва да  изслуша и гласува за нов основен прокурор с единствен претендент настоящия заместител на Цацаров - Иван Гешев.

Паралелно с това същото време протестно шествие ще стартира и на бул. „ Витоша “ с маршрут по булевардите „ Княгиня Мария Луиза “, „ Княз Ал. Батенберг “ до плочника пред постройката на Народно заседание 2 и ще продължат по бул. „ Цар Освободител “ до площад „ Народно заседание “.

С начален час 19 на площад „ Княз Александър Батенберг “ е декларирано провеждането на осведомително събитие, с дълготрайност до 21 часа.

Утре, 24 октомври, от 9 часа също са декларирани протестни дейности на ул. „ Екзарх Йосиф “, където паркирането и придвижването на  моторни транспортни средства и трамвайни мотриси ще бъде краткотрайно лимитирано. Временни ограничавания ще бъдат въведени и за пешеходци в региона на провежданите протестни дейности.

Във връзка с провеждането на всички мероприятия е допустимо да възникне краткотрайно усложнение в придвижването в централната градска част и да се наложи поетапно да бъде ограничавано и възстановявано. Призивът към жителите и гостите на столицата е да съблюдават напътствията и разпорежданията на полицейските чиновници, да им спомагат при нужда, с цел да се резервира спокойна ситуацията в града и не бъдат позволени нарушавания на публичния ред.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР