Предстоят ключови месеци в ЕС, а само способни кандидати като

...
Предстоят ключови месеци в ЕС, а само способни кандидати като
Коментари Харесай

Мария Габриел: Предстоят ключови месеци в ЕС, а само способни кандидати могат да защитят националния интерес

Предстоят основни месеци в Европейски Съюз, а единствено способни претенденти като тези в листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили могат да защитят националния интерес. Ще се взема решение за парите за селското стопанство, районната и кохезионната политика. Да, бюджетът е рекорден, само че той би трябвало да остане подобен, да се отбрани. Това сподели лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за европейските избори Мария Габриел по време на главното предизборно събитие на ГЕРБ в Русе.

Мария Габриел бе безапелационна, че би трябвало да има Дунавска тактика. „ Искам по-малък брой планове, само че да са такива, които носят съответни изгоди на хората, на туризма, на превоза. Европа би трябвало да се усеща във всяко учебно заведение, във всяко обитаемо място, желаеме Европа да дава благоприятни условия за младежите “, сподели тя.



По думите на лидера на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили на идните избори би трябвало всички жители за следващ път с гласа си да жигосат борбата и да поощрят диалогичността. „ Да бъдем дейни, да не позволяваме двойни стандарти и разделяне. Да се борим образованието да е високо в дневния ред на Европейски Съюз. Нека дружно изпратим сигнал за мощна, сигурна и суверенна Европа, даваща вероятност за младите “, прозова Габриел.

„ Нищо не може да се реализира, в случай че не работим дружно. За последните 8 години Русе направи не крачка, а скок напред - невъобразим до момента. Гражданите на Русе бяха до нас и в тежките моменти, убеден съм, че ще бъдат и с нас на успеха на 26 май “, сподели претендентът за евродепутат Андрей Новаков.



Според Ева Майдел, номер 4 в листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, българските жители би трябвало да изпратят в Екологичен потенциал хора, които имат позиции, контакти и престиж, с цел да бранят интереса им. „ Не ни трябват дилетанти, а способни хора. Вярвам, че ще реализираме поредна победа на изборите, а дружно с нея да имаме България и Европа на младите и бизнеса “, приключи претендентът за член на Екологичен потенциал.



„ Русе е град на свободата и тъкмо нея сме длъжни да я защитим и то не тъй като сме членове на една или друга партия. Правим го, тъй като сме български жители и осъзнаваме, че можем да пребъдем и да се развиваме, в случай че сме дружно с развитите европейски нации “, означи на собствен ред Александър Йорданов.



По думите му Българска социалистическа партия са се самозабравили и имат една единствена цел – да се върнат на власт. Той бе безапелационен, че стане ли това нещо – страната ще бъде унищожена и историята го е посочила. „ Съчетанието на опит и младост в нашия екип е доста значимо. В Екологичен потенциал ни би трябвало тим, а не характерности. Нито една друга политическа мощ не си слага цел да бие Българска социалистическа партия, а имат предпочитание да вкарат един или половин евродепутат “, изясни Йорданов.



„ Изборите са доста значими за България и Европа. Ние се нуждаем от Европа, а тя от мощни политици и систематични партии от членките на Европейски Съюз. Само по този начин може да има предвидимост. Нито едно евро от Европейски Съюз към България не е спирано по време на ръководство на ГЕРБ и Бойко Борисов. Нещо повече – защитихме рекорден европейски бюджет за България, а средствата от него ще модернизират обитаемоте ни места. Дори и сега всички сме очевидци, че извънредно доста планове с европейско финансиране се осъществят на територията на Русенска област. Нека да подсигуряваме и отсега нататък европейско бъдеще за България с номер 12 в бюлетината “, съобщи регионалният координатор на ГЕРБ-Русе Пламен Нунев.





„ Заедно можем повече и на 26 май ще го потвърдим, когато ще изберем повече депутати от Българска социалистическа партия.

По традиция в Русе десните гласове са доста повече, дано още веднъж го потвърдим. Благодаря на ГЕРБ, че единствено за 5 дни се разбрахме. Да, писмото на ръководителя на ЕНП Жозеф Дол беше катализатор, само че 5 месеца приказвах с другите така наречен десни, само че не се разбрахме. Отношението на ГЕРБ към нас ни активизира и ще дадем всичко от себе си за победа “, безапелационен бе ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР