Предстоят интересни времена. Така главният прокурор Иван Гешев отговори на

...
Предстоят интересни времена. Така главният прокурор Иван Гешев отговори на
Коментари Харесай

Главният прокурор обеща интересни времена

" Предстоят забавни времена ". Така основният прокурор Иван Гешев отговори на журналистически въпрос, обвързван с рецесията с водата в Перник. На брифинг във Враца той сподели, че основният прокурор не управлява всички каузи в действително време и не пожела да дава отговор на журналистически въпроси след ареста на някогашния екоминистър Нено Димов. Той разясни и че нямал позволение от наблюдаващия прокурор да дава информация по проблема. " Нямаме никакви терзания да ангажираме наказателната отговорност на лица, които считаме, че са отговорни, а съдът ще реши дали те са отговорни ", разгласи Гешев.
По думите му, няма причина прокуратурата да не съблюдава закона и ще проверява всеки, без значение от длъжността, която заема.
Гешев отговори и на въпрос дали е било нужно задържането под стража на Нено Димов, който подаде оставката си като министър от ареста. По думите на основния прокурор, откакто съдът е решил, че би трябвало да остане под стража, никой не може да подлага под подозрение това решение. Той напомни и че, прокурорите и членовете на изпълнителната власт нямат имунитет.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Водната рецесия в Перник (107)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР