Предстоящото участие на ЦСКА-София в груповата фаза на Лига Европа

...
Предстоящото участие на ЦСКА-София в груповата фаза на Лига Европа
Коментари Харесай

БФС не успя, но УЕФА уплаши "Сектор Г"

Предстоящото присъединяване на " ЦСКА-София " в груповата фаза на Лига Европа изведе на напред във времето явната липса на почит от страна на футболните ентусиасти към българските институции. Три дни преди първия мач на " алените " в група А на втория по значителност континентален клубен шампионат - против румънския " Клуж " на ст. " Васил Левски " в София този четвъртък (22 октомври), проведените последователи от фенклуб " Трибуна Сектор Г " разпространиха незабавен апел за съблюдаване на всички противопедимични ограничения.

Феновете на " ЦСКА-София " се сетиха за това повече от четири месеца откакто станаха съинициатори на декларация, с която пожелаха от държавните управляващи да позволен аудитория по стадионите с обещанието да се преценяват с всички наставления на здравното министерство (МЗ) и футболния съюз (БФС). И четири месеца откакто жестоко погазиха протокола на вски един мач от шампионата в Ефбет лига и от шампионата за Купата на България.

Разбира се, голяма виновност за тоталното безхаберие и основаното възприятие за безотговорност у ентусиастите носят и самите български институции. Начело с БФС, който не наложи глоба на нито един футболен клуб макар десетките образци за необмислено нарушение на ограниченията против разпространяването на ковид от страна на публиката. Единственото наказване за тези четири месеца беше наложената от Министерство на здравеопазването санкция от 6000 лева след финала за Купата на България сред " ЦСКА-София " и " Локомотив " (Пд) - с по 3000 лева бяха глобени... управата на Националния стадион " Васил Левски " и охранителната компания, грижила се за реда на трибуните.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР