Предстоящото участие на Азис в Своге по случай празника на

...
Предстоящото участие на Азис в Своге по случай празника на
Коментари Харесай

Гонят Азис от участие, бил опасен

Предстоящото присъединяване на Азис в Своге по случай празника на града провокира скандал измежду локалните поданици. Някой от тях даже започнаха подписка за анулация на тържеството и посещение на фолк идола. Причината - скупчването на фенове и почитатели на Азис на площада ще докара до нова вълна инфектирани с ковид, пишат в петицията недоволните.

Организаторите на празненството излизат с апел: "Очаква ви шоу, което не трябва да изпускате за нищо на света ". Протестиращите против празника считат, че наличието на Азис ще попречи на почитателите да са дисциплинирани.

"Няма да е единствено Азис реализатор на празника на града. И други известни ще има. Който се тормози, може да пристигна да гледа с маска, въпреки всичко това е изява навън и ще бъдат спазени всички условия на закона. Не се тормозим ние ", обясниха от екипа на кмета на общината.

"По принцип съм споделил, че концерти в България няма да експортирам, с изключение на в частни клубове. Имам си аргументи. Бих го направил единствено за другари ", показа единствено преди няколко месеца артистът.

Според другари на Азис той печели повече отвън рамките на родината, а най-мащабният концерт бе в Турция, където реализира нов музикален връх. Забележителното събитие толкоз го главозамаяло, че към този момент отхвърля да пее на родна земя. Ще продължи изявите единствено в чужбина и то против петцифрена сума. Припомняме, че грандиозното шоу на изпълнителя събра рекордни 40 хиляди души аудитория, написа „ България Днес “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР