Предстоящият вот на недоверия към кабинета Борисов ще бъде гласуван

...
Предстоящият вот на недоверия към кабинета Борисов ще бъде гласуван
Коментари Харесай

Потвърдено: Вот на недоверие на 17 януари, БСП и ДПС вадят примери за корупция

Предстоящият избор на недоверия към кабинета Борисов ще бъде гласуван на 17 януари 2017 г, разгласи през днешния ден водачът на опизицията Корнелия Нинова.

Датата на вота бе оповестена след среща на Нинова с народни представители от Движение за права и свободи. Официално претекстовете за свалянето на доверието от държавното управление ще бъдат оповестени на 10 януари. Темата към този момент остава корупцията.

" Няма вид вотът да бъде за цялостна политика. Няма да си приказваме просто ей по този начин за корупция, ще има доста съответни случаи, които до момента не сме оповестили ", сподели водачът на Българска социалистическа партия.

" Вот на съмнение ще има, съобщи и водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ след срещата с Българска социалистическа партия. - В работната група по правенето му ще има четирима души от Българска социалистическа партия и трима от Движение за права и свободи, които да приготвят претекстовете и да ни ги показват на 10 януари ", разясни Карадайъ. Работната група ще конкретизира самата тематика за корупцията, тъй като тя била във всички браншове. " Много е огромна тематиката, малко е времето. Затова ще се опитаме с съответни посочени обстоятелства да си защитим претекстовете на импортирания избор на съмнение ", сподели той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР