Предстоящият мач за титлата на UFC в лека категория между

...
Предстоящият мач за титлата на UFC в лека категория между
Коментари Харесай

Защо Макгрегър може да победи Нурмагомедов

Предстоящият мач за купата на UFC в лека категория сред някогашния първенец на дивизията - Конър Макгрегър, и сегашния - Кхабиб Нурмагомедов, се чака да бъде най-печелившият дуел в историята на шампионата.

 Макгрегър отърва пандиза. Ще се бие ли с Нурмагомедов и по кое време
Кога може да се случи дуелът на Макгрегър и Нурмагомедов

Макгрегър отърва пандиза

Откакто президентът на UFC Дана Уайт удостовери датата за събитието, целият състезателен свят е превзет от спекулации по отношение на развоя на звездния конфликт.

Мнозина считат, че Нурмагомедов ще довърши " разрушаването на Макгрегър ", което Нейт Диаз стартира с успеха си над ирландеца преди към две години.

 Защо Конър Макгрегър атакува рейса на Нурмагомедов
Защо Конър Макгрегър атакува рейса на Нурмагомедов

Какво е мнението на други UFC бойци

Кхабиб има впечатляваща устойчивост, 26 победи в професионални дуели и нито една загуба, а Конър не е влизал в клетката от 20 месеца.

Въпреки това едно от светилата в света на UFC - Джо Роган, неотдавна акцентира, че мълниеносните удари на Макгрегър ще създадат дуела с Нурмагомедов " доста, доста забавен ".

Роган направи паралел с мача на първенеца от Русия и Ал Яакинта, в който Кхабиб не съумя да победи противника си в пет дълги рунда, само че завоюва по точки. Роган е на мнение, че Конър има способността да сплаши Кхабиб със мощните си удари още в първите минути на дуела и още веднъж да грабне колана посредством нокаут.

Треньорът на ирландеца Оуен Роди също споделя това виждане, като съгласно него Макгрегър ще " откри брадичката на Нурмагомедов " с лявата си ръка.

Феновете на Кхабиб пък припомнят, че Макгрегър е съвсем " беззащитен " в близката битка и в клинчовете - сфери, в които Нурмагомедов несъмнено се усеща удобно.

При всички положения следва да чуем още доста разбори и прогнози за мача, който ще се организира на 6 октомври в Лас Вегас. Едно е несъмнено - следва същинско представление за почитателите на спорта по света, което ще бъде помнено дълго време.

 Защо се задъхва Конър Макгрегър
Защо се задъхва Конър Макгрегър

Една от дребното недостатъци на първенеца
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР