Предстоящият финал в Шампионската лига между Реал Мадрид и Ливърпул

...
Предстоящият финал в Шампионската лига между Реал Мадрид и Ливърпул
Коментари Харесай

Контра дискутира финала в Шампионската лига

Предстоящият край в Шампионската лига сред Реал Мадрид и Ливърпул беше главен акцент в днешното предаване “Контра”, излъчено онлайн в ефира на Sportal TV от 15,00 часа. Журналистите на Sportal.bg Александър Димитров, Даниел Любомиров, Васил Сумрачки и Радослав Стойков проучиха идната борба в Киев.

Финалът за ФА Къп и този за Купата на Германия дадоха начало на предаването през днешния ден. Кой изпраща по-успешен сезон - Манчестър Юнайтед или Челси? Защо съдията не даде дузпа за Байерн (Мюнхен) макар използването на ВАР? Горещата битка за четвъртото място в Италия сред Интер и Лацио също провокира полемика.

Журналистите показаха разнообразни отзиви по въпроса: “Трябва ли някой от огромните европейски клубове да вземе Джанлуиджи Буфон?”.
ПОСЛЕДВАЙТЕ " КОНТРА " ВЪВ FACEBOOK С какво новият крал в Лига Европа Атлетико Мадрид надделя Олимпик (Марсилия) и по кое време изчезна интригата в дуела? Голямата звезда на “рохибланкос” Антоан Гризман се запътва към Барселона, само че необходим ли е в действителност на каталунците?

Предаването приключи с фрагменти от “Камп Ноу”, където Андрес Иниеста изигра последната си среща за “лос кулес”.

Предлагаме ви цялостен запис от предаването в оповестеното видео и във видеосекцията на уеб страницата.

“Контра” се излъчва всеки понеделник от 15,00 часа онлайн в ефира на Sportal TV.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР