Предстоящият финал от между - София и предизвика огромен ентусиазъм

...
Предстоящият финал от между - София и предизвика огромен ентусиазъм
Коментари Харесай

Страхотен ентусиазъм у сини и червени! Над 30 000 билета вече са разпродадени за финала

Предстоящият край от сред - София и провокира голям възторг във почитателите на двата най-големи клуба у нас. В 10:00 часа тази заран бяха пуснати пропуските за дуела в продажба, а все още към този момент са разпродадени над 30 000 билета, в това число и всички, които бяха налични онлайн.
 Огромна еуфория преди финала! Разпродадоха Огромна еуфория преди финала! Разпродадоха "Васил Левски " онлайн
Феновете на “сините ” запълниха своите браншове ( “Б ” и “В ”) за по-малко от 15 минути, а ентусиастите на ЦСКА - София от своя страна дадоха отговор уместно и също съумяха да изкупят своя бранш “Г ” до края на работния ден. Първоначално за “червените ” бяха пуснати онлайн и билети за бранш “А ”, само че единствено от страната на бранш “Г ”. Малко по-късно обаче бе оповестено, че всеки искащ да получи пропуск за “А ” бранш ще би трябвало да си го закупи от касите на стадион “Българска войска ” и няма да може да стори това през интернет.
 Невиждана “синя ” нервност за билети - 15 000 бяха продадени за минути Невиждана “синя ” нервност за билети - 15 000 бяха продадени за минути
Заради огромното си предпочитание пък в част от фен-групите в обществените мрежи на Левски се появиха фотоси по какъв начин последователи на “сините ” купуват и билети за бранш “А ”, които са планувани за ентусиастите на противниковия тим. Това не се понрави на клуба от “Борисовата градина ” и той излезе с публична позиция, като заплаши, че може да анулира всички пропуски от бранша, които са закупени онлайн.

Към момента близо 2400 билета са разпродадени за този бранш, като към 400 от тях са за ЦСКА - София.
 От ЦСКА - София: Добре плануван сюжет! Няма по какъв начин да позволим синьо шалче в армейския бранш От ЦСКА - София: Добре плануван сюжет! Няма по какъв начин да позволим синьо шалче в армейския сектор
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР