Предстоящия турнир от Големия шлем Ролан Гарос ще се проведе

...
Предстоящия турнир от Големия шлем Ролан Гарос ще се проведе
Коментари Харесай

"Ролан Гарос" ще ограничи публиката до 5000 души дневно

Предстоящия шампионат от Големия шлем " Ролан Гарос " ще се организира с аудитория, само че при по-големи ограничавания от в началото предстоящите. Организаторите на конкуренцията от Френската тенис федерация (FFT) взеха решение да лимитират броя на присъстващите поради утежняването на обстановката с COVID-19 в страната.

Първоначално проектите бяха за допускане на 11 500 фенове на ден при прецизно съблюдаване на отдалеченост и правила за ограничение на вируса. Сега броя е понижена до пет хиляди души.

" Ситуацията в региона на Париж накара полицейското ръководство да ограничи броя на феновете, които могат да влизат всекидневно на комплекса " Ролан Гарос " до 5000 по време на шампионата. От началото на здравната рецесия Френската федерация по тенис работи ръка за ръка с страната, с цел да отговори на условията на настоящата санитарна обстановка ", оповестиха от FFT.

Феновете ще бъдат позволени до три зони с стеснен достъп - централният корт " Филип Шатрие ", вторият по величина " Сузане Ленглен ", както и " Симон Матийо ".

Турнирът стартира на 27 септември. В миналия неотдавна US Open аудитория не се допускаше.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР